7991
  • משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח
|
    shekel Logo
    • אירוח
        • צלחות CORELLE
        • קערות - כלי הגשה
        • סכו"ם
        • כפות הגשה
        • מטחנות מלח ופלפל
        • אביזרי יין ואלכוהול
        • קלדרון: עבודת יד
        • צלחות קורל דגמי עבר
    • בישול
        • Swiss Diamond סירים ומחבתות עם ציפוי יהלומים
        • תבניות אפייה והגשה
        • סירי זכוכית
        • כלי בישול
        • מטחנות מיוחדות
        • סיר דיגיטלי Instant
    • ארגון
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
    • חדר רחצה
        • מראות סנסור
        • דיספנסרים לסבון
        • אביזרי אמבטיה
    • מבצעים
    • Corelle
    • Simplehuman
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
        • דיספנסרים לסבון
        • מראות סנסור simplehuman
        • אביזרי אמבטיה
    • משווקים מורשים
    • החשבון שלי
    1. דף בית
    2. בשבילכם
    3. מגזין
    4. סטיקי באנס ברוטב טופי

    סטיקי באנס ברוטב טופי

    מאת: תמרה אהרוני | FOODY

    מצרכים לבצק:
    4.5 כוסות קמח שמרים
    3/4 כוס חלב
    80 גרם חמאה מומסת
    שליש כוס סוכר
    חצי כפית מלח
    כפית תמצית וניל
    3 ביצים

    מצרכים למילוי:
    100 ג' חמאה רכה
    3/4 כוס סוכר חום
    2 כפיות קינמון טחון
    חצי כוס אגוזי פקאן קצוצים (לא דק מידי)
    קמח לקימוח

    מצרכים לציפוי הקרמל:
    100 גרם חמאה
    4\3 כוס סוכר חום
    1 מיכל שמנת מתוקה
    כפית תמצית וניל אמיתית
    חצי כוס פקאן שבורים

    הכנה:
    הכנת הבצק:
    -שמים בקערת המיקסר את החלב, החמאה המומסת, סוכר ווניל. מערבבים דקה לתערובת אחידה.
    -מוסיפים לקערה את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. לשים (עם קרס הלישה, כמובן) כעשר דקות. הבצק צריך להיות רך וקצת דביק.
    -לוקחים קערה גדולה ויוצקים אליה שתי כפות שמן. מטלטלים מעט את הקערה ככה שהשמן יצפה את חלקה הפנימי. מעבירים את הבצק לקערה המשומנת וביד משומנת מעט אף היא נותנים לו צורה של כדור, פחות או יותר. מטלטלים את הקערה עם כדור הבצק ככה שכדור הבצק יסתובב בתוך הקערה ויהיה מצופה כולו בשמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה - שעה וחצי.
    -מקמחים את משטח העבודה. מעבירים את כדור הבצק התפוח על המשטח המקומח, מקמחים גם את כפות הידיים ומתחלים ללוש את הבצק עם כפות הידיים כשתי דקות. עם הבצק עדיין דביק מידי, הוסיפו עוד מעט קמח אבל אל תגזימו. הבצק צריך להיות רך וקטיפתי, אבל כבר לא דביק.
    -מערבבים את הסוכר והקינמון בקערית.

    מילוי הבצק:
    - מרדדים את הבצק במערוך למלבן ארוך בגודל פחות או יותר של 70 על 40 ס"מ. מורחים את פני הבצק בחמאה הרכה, מפזרים על פני הבצק את הסוכר והקינמון ומעליהם את הפקאן הקצוץ.
    ומגלגלים לרולדה ארוכה.
    -מורחים את פני הרולדה במעט חמאה מומסת ובעזרת סכין גדולה וחדה (!) חותכים לחתיכות ברוחב של כ-3 ס"מ.

    הכנת הציפוי הדביק:
    -שמים בסיר קטן את השמנת, חמאה, סוכר ווניל, מבשלים על להבה גבוהה כשתיים-שלוש דקות עד שהתערובת מבעבעת ומסמיכה מעט.
    -יוצקים את הקרמל לתבנית (עגולה או מלבנית, אבל לא תבנית קפיצית !) ומפזרים עליה את שברי האגוזים. את השבלולים מניחים בעמידה על תחתית הקרמל במרחק של כסנטימטר אחד מהשני כדי להשאיר להם מקום לתפוח.
    מניחים לשבלולים לתפוח עוד כחצי שעה.
    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה אולי קצת יותר. פני המאפה צריכים להיות שחומים יפה ותחתית הקרמל מבעבעת לגמרי.
    -מחכים 5 דקות, מניחים על פני התבנית כלי בגודל מתאים והופכים בזהירות את המאפה על הכלי והפלא מוכן.

    סטיקי באנס ברוטב טופי


      עקבו אחרינו:
    •  
    • Bsmart בניית אתרים
    • SAP מסחר אלקטרוני
    • עלינו
      • אודות
      • מותגים
      • כתבו עלינו
      • משווקים מורשים
      • תקנון אתר
    • בשבילכם
      • שירות לקוחות
      • החשבון שלי
      • שאלות נפוצות
      • מדיניות משלוחים
      • מגזין
      • מדיניות פרטיות
      • הצהרת נגישות
      • מחזור פסולת אלקטרונית
    • מתנות
      • שוק מוסדי - Shekel
      • גיפט קארד
      • וועדי עובדים

    אולם תצוגה: רח' יעקב רוזן (לשעבר הבונים) 2, מתחם הבורסה, רמת גן

     א'-ה' 09.00-18.00, ו' 09.00-13.00

     03-7517793

     חניה חינם ללקוחותינו waze: "שקל חניה". רח' אהליאב 4, רמת גן.

    תגית לתמונה
    • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
    • מותאם לעיוורי צבעים
    • מותאם לכבדי ראייה
    • תצוגה רגילה
    • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
    • הפסק תנועתיות באתר
    • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
    • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
    • Ctrl + להגדלה
    • Ctrl - להקטנה
    • Ctrl 0 לאיפוס
    • הפעל הפסק ניווט מקלדת
    • אפס לברירת מחדל
    • הצהרת נגישות
    קיצורי מקלדת
    • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
    • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
    • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
    • חיפושAlt + 4
    • צור קשרAlt + 7
    • דלג לדף הביתAlt + h
    • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

    *בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

    למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאזור תוכן מרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות

  •  בטל