7989
  • משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח
|
    shekel Logo
    • אירוח
        • צלחות CORELLE
        • קערות וכלי הגשה
        • סכו"ם
        • כפות הגשה
        • מטחנות מלח ופלפל
        • אביזרי יין ואלכוהול
        • קלדרון: עבודת יד
        • צלחות קורל דגמי עבר
    • בישול
        • Swiss Diamond סירים ומחבתות עם ציפוי יהלומים
        • תבניות אפייה והגשה
        • סירי זכוכית
        • כלי בישול
        • מטחנות מיוחדות
        • סיר דיגיטלי Instant
    • ארגון
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
    • חדר רחצה
        • מראות סנסור
        • דיספנסרים לסבון
        • אביזרי אמבטיה
    • מבצעים
    • Corelle
    • Simplehuman
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
        • דיספנסרים לסבון
        • מראות סנסור simplehuman
        • אביזרי אמבטיה
    • משווקים מורשים
    • החשבון שלי
    1. דף בית
    2. בשבילכם
    3. מגזין
    4. קניידלעך אווריריים של אושר

    קניידלעך אווריריים של אושר

    קניידלעך (כ-20 כדורים קטנים)
    כדורים:
    • 1 כוס קמח מצה
    • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
    • 1 כפית שטוחה מלח
    • רבע כפית פלפל שחור
    • 2 כפות שמן קנולה
    • 1.5 כוסות מים רותחים
    • 2 ביצים
    • 2 כפות סודה לשתייה

    למי הבישול:
    • 2 ליטר מים
    • 1 כף מלח
    • קורט אבקת מרק עוף (לא חובה)

    אופן הכנה:
    1. מערבבים בקערה קמח מצה, אבקת אפייה, מלח, פלפל ושמן.
    2. מוסיפים מים רותחים, מערבבים עם מזלג עד שהתערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר ל-10 דקות
    3. בינתיים מקציפים את הביצים עם מטרפה בקערה נפרדת יחד עם הסודה.
    4. מביאים לרתיחה מים, מלח ואבקת מרק
    5. בידיים רטובות מכדררים קניידלעך לגודל קצת יותר קטן מכדור פינג-פונג וכניסים לסיר
    6. מבשלים 5-8 דקות ברתיחה עדינה ומעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת

    מרק עוף צח (כ-6 מנות)
    • 4 גבעולי שמיר
    • 4 גבעולי פטרוזיליה
    • 1 גזר
    • 1 בצל בינוני
    • גבעול סלרי אמריקאי
    • 3 שיני שום
    • 5 יח' שוק עוף ללא עור
    • עצם בקר חתוכה ל-2 יח' (לבקש מהקצב)
    • 3 ליטר מים מסוננים/מינרלים
    • 10 גרגירי פלפל שחור שלמים
    • 2 עלי דפנה
    • 2 כפיות מלח

    אופן הכנה:
    1. מסדרים את המצרכים בתוך סיר רחב: שמיר ופטרוזיליה בתחתית, מעל את הירקות, עוף ועצמות בקר.
    2. מכסים במים מסוננים/מינרלים ומביאים לרתיחה.
    3. מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק ומוסיפים פלפל שחור שלם ועלי דפנה.
    4. מבשלים ברתיחה עדינה (בעבוע קל) במשך 2-3 שעות (מומלץ להוסיף כוס מים מורתחים לאחר שעה של בישול)
    5. מצננים את המרק ומסננים דרך בד "חיתול" ומגישים.


    *טיפ: מומלץ לשמור את המרק הלא מסונן במקרר למשך לילה, להסיר את שכבת השומן שנוצרה ואז לסנן. קח נקבל מרק צח במיוחד בעל טעמים מרוכזים.

    מתכון לקניידלך

    למתכון באתר Foody

      עקבו אחרינו:
    •  
    • Bsmart בניית אתרים
    • SAP מסחר אלקטרוני
    • עלינו
      • אודות
      • מותגים
      • כתבו עלינו
      • משווקים מורשים
      • אחריות יבואן
      • תקנון אתר
    • בשבילכם
      • שירות לקוחות
      • החשבון שלי
      • שאלות נפוצות
      • מדיניות משלוחים
      • מגזין
      • מדיניות פרטיות
      • הצהרת נגישות
      • מחזור פסולת אלקטרונית
    • מתנות
      • שוק מוסדי - Shekel
      • גיפט קארד
      • וועדי עובדים

    אולם תצוגה: רח' יעקב רוזן (לשעבר הבונים) 2, מתחם הבורסה, רמת גן

     א'-ה' 09.00-18.00, ו' 09.00-13.00

     03-7517793

     חניה חינם ללקוחותינו waze: "שקל חניה". רח' אהליאב 4, רמת גן.

    תגית לתמונה
    • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
    • מותאם לעיוורי צבעים
    • מותאם לכבדי ראייה
    • תצוגה רגילה
    • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
    • הפסק תנועתיות באתר
    • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
    • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
    • Ctrl + להגדלה
    • Ctrl - להקטנה
    • Ctrl 0 לאיפוס
    • הפעל הפסק ניווט מקלדת
    • אפס לברירת מחדל
    • הצהרת נגישות
    קיצורי מקלדת
    • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
    • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
    • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
    • חיפושAlt + 4
    • צור קשרAlt + 7
    • דלג לדף הביתAlt + h
    • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

    *בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

    למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאזור תוכן מרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות

  •  בטל