11618
  • משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח
|
    shekel Logo
    • אירוח
        • צלחות CORELLE
        • קערות - כלי הגשה
        • סכו"ם
        • כפות הגשה
        • מטחנות מלח ופלפל
        • אביזרי יין ואלכוהול
        • קלדרון: עבודת יד
        • צלחות קורל דגמי עבר
    • בישול
        • Swiss Diamond סירים ומחבתות עם ציפוי יהלומים
        • תבניות אפייה והגשה
        • סירי זכוכית
        • כלי בישול
        • מטחנות מיוחדות
        • סיר דיגיטלי Instant
    • ארגון
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
    • חדר רחצה
        • מראות סנסור
        • דיספנסרים לסבון
        • אביזרי אמבטיה
    • מבצעים
    • Corelle
    • Simplehuman
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
        • דיספנסרים לסבון
        • מראות סנסור simplehuman
        • אביזרי אמבטיה
    • משווקים מורשים
    • החשבון שלי
    1. דף בית
    2. בשבילכם
    3. מגזין
    4. עוגת וניל קוקוס עם קרם גבינה ופירות

    עוגת וניל קוקוס עם קרם גבינה ופירות

    מאת שרית נובק - מיס פטל

    עוגת וניל קוקוס עם קרם גבינה ופירות

    המצרכים:
    לשכבת הבסיס:
    250 גרם חמאה רכה
    150 גרם סוכר
    2 ביצים
    כפית תמצית וניל
    240 גרם קמח לבן
    כפית וחצי אבקת אפייה
    חצי כוס קוקוס
    חצי כוס חלב

    לשכבת הגבינה:
    כוס וחצי שמנת להקצפה
    2 כפות אבקת סוכר
    חצי כוס חלב
    80 גרם פודינג וניל
    250 גרם גבינה לבנה 5%
    חצי כוס שמנת חמוצה

    לקישוט:
    פרחים אכילים
    פירות שאוהבים

    עוגת וניל קוקוס עם קרם גבינה ופירות - שקל


    אופן ההכנה:
    1. מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל-170 מעלות.
    2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר במשך כ-2 דקות. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים היטב לאיחוד.
    3. מערבבים בנפרד קמח עם אבקת אפייה וקוקוס.
    4. מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין את תערובת הקמח ואת החלב ומערבבים בקצרה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    5. שופכים את הבלילה לתבנית ומיישרים. אופים 25-30 דקות, עד שהעוגה מזהיבה מעט. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.
    6. מכינים את שכבת הגבינה: מקציפים ביחד שמנת עם אבקת סוכר, חלב ופודינג לקרם יציב. מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה ומערבבים.
    7. שופכים את הקרם על העוגה ומיישרים. מכניסים למקרר להתייצבות של כשעתיים.
    8. מקשטים את העוגה בפירות ובפרחים אכילים ומגישים.

    ***
    התבניות החדשות לאפייה והגשה מבית פיג'ו מיוצרות בצרפת ועשויות מ-100% חומרים טבעיים ולכן בריאות לשימוש. הקרמיקה מצופת אמייל, שכבה אשר אינה פולטת רעלים, ובכך התבניות שומרות על הערכים התזונתיים של המזון, האמייל מייצר משטח אחיד ועמיד כך שאינו נשחק, אינו אוגר חלקיקי מזון, ריחות או כתמים ושומר על ההיגיינה. התבניות שומרות על החום של האוכל למשך 30 דקות נוספות ממועד סיום האפייה ומתאימות גם להקפאה.

     

    למבחר תבניות אפייה והגשה מבית Peugeot >>

     

    התבניות החדשות לאפייה והגשה מבית פיג'ו

    https://www.mako.co.il/food-shavuot/Recipe-8494b28e1606971026.htm?sCh=8d1011844fdfe410&pId=25483675

      עקבו אחרינו:
    •  
    • Bsmart בניית אתרים
    • SAP מסחר אלקטרוני
    • עלינו
      • אודות
      • מותגים
      • כתבו עלינו
      • משווקים מורשים
      • תקנון אתר
    • בשבילכם
      • שירות לקוחות
      • החשבון שלי
      • שאלות נפוצות
      • מדיניות משלוחים
      • מגזין
      • מדיניות פרטיות
      • הצהרת נגישות
      • מחזור פסולת אלקטרונית
    • מתנות
      • שוק מוסדי - Shekel
      • גיפט קארד
      • וועדי עובדים

    אולם תצוגה: רח' יעקב רוזן (לשעבר הבונים) 2, מתחם הבורסה, רמת גן

     א'-ה' 09.00-18.00, ו' 09.00-13.00

     03-7517793

     חניה חינם ללקוחותינו waze: "שקל חניה". רח' אהליאב 4, רמת גן.

    תגית לתמונה
    • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
    • מותאם לעיוורי צבעים
    • מותאם לכבדי ראייה
    • תצוגה רגילה
    • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
    • הפסק תנועתיות באתר
    • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
    • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
    • Ctrl + להגדלה
    • Ctrl - להקטנה
    • Ctrl 0 לאיפוס
    • הפעל הפסק ניווט מקלדת
    • אפס לברירת מחדל
    • הצהרת נגישות
    קיצורי מקלדת
    • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
    • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
    • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
    • חיפושAlt + 4
    • צור קשרAlt + 7
    • דלג לדף הביתAlt + h
    • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

    *בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

    למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאזור תוכן מרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות

  •  בטל