11666
  • משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח
|
    shekel Logo
    • אירוח
        • צלחות CORELLE
        • קערות - כלי הגשה
        • סכו"ם
        • כפות הגשה
        • מטחנות מלח ופלפל
        • אביזרי יין ואלכוהול
        • קלדרון: עבודת יד
        • צלחות קורל דגמי עבר
    • בישול
        • Swiss Diamond סירים ומחבתות עם ציפוי יהלומים
        • תבניות אפייה והגשה
        • סירי זכוכית
        • כלי בישול
        • מטחנות מיוחדות
        • סיר דיגיטלי Instant
    • ארגון
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
    • חדר רחצה
        • מראות סנסור
        • דיספנסרים לסבון
        • אביזרי אמבטיה
    • מבצעים
    • Corelle
    • Simplehuman
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
        • דיספנסרים לסבון
        • מראות סנסור simplehuman
        • אביזרי אמבטיה
    • משווקים מורשים
    • החשבון שלי
    1. דף בית
    2. בשבילכם
    3. מגזין
    4. מתכון שבלולי פסטו ושום

    מתכון שבלולי פסטו ושום

    זמן הכנה: 20 דקות | זמן אפייה: 20 דקות | זמן מנוחה: שעתיים
    המתכון מתאים ל- 9 שבלולים קטנים, בתבנית ריבועית 28 ס"מ


    מצרכים לבצק:
    230 גרם קמח
    50 מ"ל מים פושרים
    7 גרם שמרים טריים
    5 גרם מלח
    50 גרם שמנת
    25 גרם שמן זית
    1 ביצה

    מצרכים לפסטו טרי:
    כ- 100 גרם שום בר טרי כולל גבעולים
    40 גרם צנוברים
    30 גרם שמן זית
    30 גרם פרמזן מגורר

    אופן ההכנה:
    הבצק
    מערבבים מים פושרים עם שמרים טריים.
    בקערת הלישה מניחים את הקמח, מלח, שמנת, ביצה, שמן ותערובת השמרים+מים.
    ללוש במיקסר במהירות מינימלית למשך 5 דקות. יוצרים כדור ומכסים במגבת למשך כשעה.
    הפסטו
    מוציאים את הגבעולים מהשום ושוטפים את העלים במים קרים.
    קוצצים את העלים בצורה גסה וטוחנים אותם בבלנדר עם צנוברים, שמן זית ופרמזן.
    מערבבים עד לקבלת ממרח הומוגני ומניחים בצד.

    כאשר הבצק הוכפל בנפחו, מקמחים את משטח העבודה ואז מגלגלים אותו למלבן בעובי 5 מ"מ. מורחים את הפסטו על כל שטח הבצק ואז מגלגלים לאורך לנקניק גדול. מחלקים ל- 9 חלקים שווים.
    הניחו את השבלולים בתבנית והניחו להם לתפוח שוב למשך 30 דקות, מכוסים במגבת.
    חממו את התנור לחום של 180 מעלות. ברגע שהוא חם, אופים 25 דקות.


    למבחר תבניות אפייה והגשה מבית Peugeot >>

     

    מתכון שבלולי פסטו ושום

      עקבו אחרינו:
    •  
    • Bsmart בניית אתרים
    • SAP מסחר אלקטרוני
    • עלינו
      • אודות
      • מותגים
      • כתבו עלינו
      • משווקים מורשים
      • תקנון אתר
    • בשבילכם
      • שירות לקוחות
      • החשבון שלי
      • שאלות נפוצות
      • מדיניות משלוחים
      • מגזין
      • מדיניות פרטיות
      • הצהרת נגישות
      • מחזור פסולת אלקטרונית
    • מתנות
      • שוק מוסדי - Shekel
      • גיפט קארד
      • וועדי עובדים

    אולם תצוגה: רח' יעקב רוזן (לשעבר הבונים) 2, מתחם הבורסה, רמת גן

     א'-ה' 09.00-18.00, ו' 09.00-13.00

     03-7517793

     חניה חינם ללקוחותינו waze: "שקל חניה". רח' אהליאב 4, רמת גן.

    תגית לתמונה
    • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
    • מותאם לעיוורי צבעים
    • מותאם לכבדי ראייה
    • תצוגה רגילה
    • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
    • הפסק תנועתיות באתר
    • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
    • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
    • Ctrl + להגדלה
    • Ctrl - להקטנה
    • Ctrl 0 לאיפוס
    • הפעל הפסק ניווט מקלדת
    • אפס לברירת מחדל
    • הצהרת נגישות
    קיצורי מקלדת
    • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
    • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
    • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
    • חיפושAlt + 4
    • צור קשרAlt + 7
    • דלג לדף הביתAlt + h
    • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

    *בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

    למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאזור תוכן מרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות

  •  בטל