7972
  • משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח
|
    shekel Logo
    • אירוח
        • צלחות CORELLE
        • קערות - כלי הגשה
        • סכו"ם
        • כפות הגשה
        • מטחנות מלח ופלפל
        • אביזרי יין ואלכוהול
        • קלדרון: עבודת יד
        • צלחות קורל דגמי עבר
    • בישול
        • Swiss Diamond סירים ומחבתות עם ציפוי יהלומים
        • תבניות אפייה והגשה
        • סירי זכוכית
        • כלי בישול
        • מטחנות מיוחדות
        • סיר דיגיטלי Instant
    • ארגון
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
    • חדר רחצה
        • מראות סנסור
        • דיספנסרים לסבון
        • אביזרי אמבטיה
    • מבצעים
    • Corelle
    • Simplehuman
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
        • דיספנסרים לסבון
        • מראות סנסור simplehuman
        • אביזרי אמבטיה
    • משווקים מורשים
    • החשבון שלי
    1. דף בית
    2. בשבילכם
    3. מגזין
    4. מאפה קינמון במחבת

    מאפה קינמון במחבת

    מאפה קינמון יפייפה, שמפזר ריח בכל הבית, מספיק לארבעה אנשים וניתן להכין אותו במחבת.

    מצרכים לבצק והמילוי:
    1 כוס חלב
    50 גרם חמאה רכה
    4 כפיות שמרים יבשים
    1 כף סוכר
    3 כוסות קמח
    1 כף שמן
    3/4 סוכר חום
    2 כפות קינמון
    100 גרם חמאה רכה

    מצרכים לציפוי:
    100 גרם חמאה רכה
    2 כוסות אבקת סוכר
    1 כף חלב
    2 כפות תמצית וניל

    אופן ההכנה:
    בקערת מיקסר גדולה ערבבו חלב וחמאה, כ- 45 שניות.
    הוסיפו שמרים וסוכר עד להקצפה. השאירו בצד כ- 10 דקות עד שהתערובת מתחילה לתסוס.
    הוסיפו לאט וערבבו 2 כוסות קמח לתערובת השמרים.
    כאשר הבצק נעשה עבה מדיי כדי לבחוש, העבירו אל משטח מקומח קלות.
    תוך כדי לישה, הוסיפו את כוס הקמח הנותר, עד שהבצק הופך לרך אבל לא דביק.
    צרו כדור מהבצק.

    מרחו קערה נוספת בשמן על כל הדפנות, הניחו את כדור הבצק בקערה, כסו והשאירו בצד כשעה, או עד שהבצק מכפיל את גודלו.
    על משטח מקומח קלות, עם מערוך, צרו מלבן גדול בעובי 1.5 ס"מ.
    מרחו עם מברשת 100 גרם חמאה מומסת, פזרו סוכר חום וקינמון.
    עם חותך פיצה חיתכו את הבצק לאורכו, לרצועות ברוחב 5 ס"מ כל אחת.
    רססו שמן על מחבת עם שתי ידיות של ריבר.
    גלגלו רצועת בצק אחת לגליל, מקמו במרכז המחבת.
    גלגלו את הרצועות הנותרות, אחת בכל פעם והניחו את הגלילים במרכז.
    הניחו את המחבת מעל התנור למשך 45-60 דקות בזמן שהוא מתחמם ל- 180 מעלות.
    בתום הזמן הבצק אמור להכפיל את גודלו ולמלא את כל המחבת.
    הכניסו לתנור ואפו במשך 22-27 דקות או עד הזהבה בקצוות.

    לציפוי- בקערת מיקסר, ערבבו את חומרי הגלם עד לקבלת תערובת חלקה.
    מזגו את הציפוי על המאפה החם ברגע שהוא יוצא מהתנור והגישו חם.

    בתאבון

    מאפה קינמון

      עקבו אחרינו:
    •  
    • Bsmart בניית אתרים
    • SAP מסחר אלקטרוני
    • עלינו
      • אודות
      • מותגים
      • כתבו עלינו
      • משווקים מורשים
      • תקנון אתר
    • בשבילכם
      • שירות לקוחות
      • החשבון שלי
      • שאלות נפוצות
      • מדיניות משלוחים
      • מגזין
      • מדיניות פרטיות
      • הצהרת נגישות
      • מחזור פסולת אלקטרונית
    • מתנות
      • שוק מוסדי - Shekel
      • גיפט קארד
      • וועדי עובדים

    אולם תצוגה: רח' יעקב רוזן (לשעבר הבונים) 2, מתחם הבורסה, רמת גן

     א'-ה' 09.00-18.00, ו' 09.00-13.00

     03-7517793

     חניה חינם ללקוחותינו waze: "שקל חניה". רח' אהליאב 4, רמת גן.

    תגית לתמונה
    • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
    • מותאם לעיוורי צבעים
    • מותאם לכבדי ראייה
    • תצוגה רגילה
    • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
    • הפסק תנועתיות באתר
    • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
    • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
    • Ctrl + להגדלה
    • Ctrl - להקטנה
    • Ctrl 0 לאיפוס
    • הפעל הפסק ניווט מקלדת
    • אפס לברירת מחדל
    • הצהרת נגישות
    קיצורי מקלדת
    • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
    • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
    • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
    • חיפושAlt + 4
    • צור קשרAlt + 7
    • דלג לדף הביתAlt + h
    • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

    *בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

    למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאזור תוכן מרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות

  •  בטל