11663
  • משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח
|
    shekel Logo
    • אירוח
        • צלחות CORELLE
        • קערות - כלי הגשה
        • סכו"ם
        • כפות הגשה
        • מטחנות מלח ופלפל
        • אביזרי יין ואלכוהול
        • קלדרון: עבודת יד
        • צלחות קורל דגמי עבר
    • בישול
        • Swiss Diamond סירים ומחבתות עם ציפוי יהלומים
        • תבניות אפייה והגשה
        • סירי זכוכית
        • כלי בישול
        • מטחנות מיוחדות
        • סיר דיגיטלי Instant
    • ארגון
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
    • חדר רחצה
        • מראות סנסור
        • דיספנסרים לסבון
        • אביזרי אמבטיה
    • מבצעים
    • Corelle
    • Simplehuman
        • פחי אשפה
        • שקיות
        • מתקני ייבוש כלים
        • אביזרי מטבח
        • דיספנסרים לסבון
        • מראות סנסור simplehuman
        • אביזרי אמבטיה
    • משווקים מורשים
    • החשבון שלי
    1. דף בית
    2. בשבילכם
    3. מגזין
    4. מתכון בריוש תותים והל

    מתכון בריוש תותים והל

    זמן הכנה: 30 דקות | זמן מנוחה: 2 שעות | זמן אפייה: 35 דקות

    מרכיבים לתבנית אפייה ריבועית 28 ס"מ

    לבריוש:
    350 גרם קמח חיטה
    6 גרם שמרים יבשים
    170 גרם חלב
    75 גרם יוגורט
    70 גרם סוכר
    חצי כפית מלח דק
    70 גרם שמן צמחי

    לקרם ההל:
    300 מ"ל חלב
    25 גרם עמילן תירס
    30 גרם סוכר
    35 גרם חמאה
    4 תרמילי הל
    150 גרם ריבת תות או 250 גרם תותים טריים


    אופן ההכנה:
    בקערת המיקסר או בקערה שמים את החלב הפושר עם השמרים היבשים. השאירו למנוחה למשך 5 דקות: אם הוא מבעבע, הוא פועל, אחרת הוא מקולקל ואין טעם להשתמש בו.
    לאחר מכן הוסיפו את הקמח, היוגורט, הסוכר, המלח והשמן הצמחי, ולושו עד שהבצק יראה חלק ויורד מהקערה בקלות (בדרך כלל כעשר דקות).
    תנו לו לתפוח, רצוי במקום חמים - מכסים במגבת מטבח, עד שהבצק מכפיל את עצמו, ואז מוציאים את האוויר מהבצק על ידי לישה ידנית. כדי להקל על הלישה, ניתן לקרר את הבצק במקרר כדי לעבוד עליו לאחר מכן.

    הכינו את השמנת: הרתיחו את החלב עם תרמילי הל כדי להטמיע את הטעם, ואז הניחו להתקרר וסננו.
    מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השמן, מערבבים היטב לדילול עמילן התירס, ומחממים תוך הקצפה עדינה עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לשילוב. מניחים להתקרר (רצוי במקרר).

    מרדדים את הבצק למלבן גדול ואז מורחים מעל את קרם ההל. שוטפים וחותכים את התותים לחתיכות קטנות, או מוסיפים את הריבה. מגלגלים לקבלת נקניקיה ארוכה, מהדקים אותה היטב.
    חותכים 9 לחמניות זהות ואז מסדרים אותן בתבנית מבלי להדק יותר מדי. תנו לבצק לטפוח כשעה וחצי.

    אופים בחום של 180 מעלות צלזיוס כ- 40 דקות, עד שהבריוש מזהיב.
    אם תרצו, תוכלו לקשט עם ציפוי רויאל: ערבבו אבקת סוכר ומעט מים.
    כמו כן, תוכלו להפוך את הבריוש למבריק על ידי מריחת סירופ (מים וסוכר מבושל) עם מברשת לאחר הוצאתו מהתנור.


    למבחר תבניות אפייה והגשה מבית Peugeot >>


    בריוש תותים והל

      עקבו אחרינו:
    •  
    • Bsmart בניית אתרים
    • SAP מסחר אלקטרוני
    • עלינו
      • אודות
      • מותגים
      • כתבו עלינו
      • משווקים מורשים
      • תקנון אתר
    • בשבילכם
      • שירות לקוחות
      • החשבון שלי
      • שאלות נפוצות
      • מדיניות משלוחים
      • מגזין
      • מדיניות פרטיות
      • הצהרת נגישות
      • מחזור פסולת אלקטרונית
    • מתנות
      • שוק מוסדי - Shekel
      • גיפט קארד
      • וועדי עובדים

    אולם תצוגה: רח' יעקב רוזן (לשעבר הבונים) 2, מתחם הבורסה, רמת גן

     א'-ה' 09.00-18.00, ו' 09.00-13.00

     03-7517793

     חניה חינם ללקוחותינו waze: "שקל חניה". רח' אהליאב 4, רמת גן.

    תגית לתמונה
    • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
    • מותאם לעיוורי צבעים
    • מותאם לכבדי ראייה
    • תצוגה רגילה
    • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
    • הפסק תנועתיות באתר
    • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
    • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
    • Ctrl + להגדלה
    • Ctrl - להקטנה
    • Ctrl 0 לאיפוס
    • הפעל הפסק ניווט מקלדת
    • אפס לברירת מחדל
    • הצהרת נגישות
    קיצורי מקלדת
    • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
    • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
    • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
    • חיפושAlt + 4
    • צור קשרAlt + 7
    • דלג לדף הביתAlt + h
    • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

    *בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

    למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאזור תוכן מרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות

  •  בטל