מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר
1 שקית סוכר וניל
150 גרם חמאה
3 ביצים
150 גרם סוכר
60 גרם קמח
קורט מלח
100 גרם אגוזי לוז מקולפים
תבנית ריבועית 18 ס"מ בצבע אדום >>
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד שבור לחתיכות עם החמאה.
בקערה מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת הומוגנית.
מוסיפים את הקמח, סוכר הוניל, קורט מלח ואז מוסיפים את השוקולד המומס
כותשים את אגוזי הלוז ומוסיפים אותם לתערובת.
יוצקים הכל לתבנית אפייה ריבועית 18 ס"מ ואופים בחום של 180 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות.
למבחר תבניות אפייה והגשה מבית Peugeot >>