החזרה לבית הספר קרובה מתמיד, ואם אתם מחפשים רעיונות לארוחת 10.00 - אנחנו כאן כדי לעזור! להלן כמה מהמתכונים האהובים ביותר שלנו - קלים להכנה, בריאים ומזינים.
כריך אפוי בשלושה מרכיבים
על משטח עבודה מקומח, גלגלו בצק למלבן בגודל 23*30 ס"מ.
מרחו גבינה צהובה או נקניק מעל הבצק, השאירו 1.5 ס"מ שוליים סביב. התחילו בקצה קצר אחד, גלגלו את הבצק, והדקו בסיום על מנת לאטום. כסו במגבת מטבח יבשה לכ-30 דקות. חממו תנור ל- 180 מעלות, אפו 45-50 דקות או עד הזהבה, קררו 10-20 דקות לפני החיתוך.
חתכו בעזרת סכין לחם משוננת לפרוסות עבות, מרחו חרדל/מיונז מעל והגישו חם.

טוסט משודרג עם גבינה ואבוקדו
רכיבים:
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
1 אבוקדו, חתוך לקוביות
1 עגבניה, חתוכה לקוביות
4 טורטיות קמח גדולות / פיתות
4 כפות שמנת חמוצה
2 כפות שמן זית
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
הוראת הכנה:
חממו מחבת עם כף שמן זית.
ערבבו בקערה אבוקדו, עגבניות, גבינה מגורדת ופטרוזיליה.
מרחו על כל טורטיה 1 כף שמנת חמוצה ואת ממרח האבוקדו - הניחו את הטורטיה פתוחה על מחבת חמה ותנו לגבינה הצהובה להינמס, לאחר מכן גלגלו את הטורטיה והגישו.

חביתיות אפונה ותירס
מצרכים:
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 ביצה
5 כפות חלב
1 כוס אפונה קפואה
1 כוס תירס מתוק
1 בצל קצוץ
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
הוראות הכנה:
ערבבו בקערה קמח, אבקת אפייה, ביצה וחלב. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. הוסיפו אפונה, תירס ובצל לתערובת וערבבו שוב.
חממו מחבת בחום בינוני, מזגו את התערובת בצורת עיגולים שטוחים וטגנו כ- 4 דק' עד להזהבה.
תנו לחביתיות להתקרר מעט והגישו בצלחת.

נאגטס כרובית אפויה
מצרכים:
1 כרובית
1 כפית אבקת שום
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כף שמן זית
1/2 כוס מוצרלה קצוצה
קומץ פירורי לחם
הוראות הכנה:
אדו כרובית עד שניתן למעוך אותה, צרו פירורי כרובית בעזרת מזלג והוסיפו אבקת שום, ביצה, מוצרלה, מעט פירורי לחם ומלח לפי הטעם.
חממו מחבת עם 1 כף שמן זית. צרו עיגולים בגודל הרצוי, טבלו בפירורי לחם, וטגנו על המחבת. לאחר הזהבה הורידו מהמחבת לצלחת עם נייר סופג, המתינו לקירור והגישו.

אנחנו מקווים שהמתכונים הללו יהפכו ללהיט למשפחה שלכם! נשמח שתשתפו אותנו בתמונות בפייסבוק >>